Ajurweda pochodzi z Indii, ale nie oznacza to, że kuchnia ajurwedyjska jest kuchnią indyjską.

Ajurweda uczy, jak żyć i odżywiać się zdrowo, niezależnie od miejsca zamieszkania i warunków klimatycznych, w których dana osoba mieszka. Nieważne czy mieszkasz w Polsce, czy w jakimkolwiek innym kraju. Ajurwedyjska kuchnia jest wszechstronna i ponadczasowa.

Możesz ją stosować wszędzie i zawsze odczujesz jej dobroczynne skutki.

Na warsztacie:

  • dowiesz się o podstawach ajurwedy,
  • wykonasz test na tzw. dosze, czyli odpowiesz sobie na fundamentalne pytanie: Kim jestem?,
  • poznasz smaki ajurwedyjskie,
  • przekonasz się jakie jedzenie Ci służy, a jakie nie, i dlaczego,
  • poznasz zasady kuchni ajurwedyjskiej,
  • otrzymasz łatwe i proste przepisy na pyszne posiłki,
  • oraz parę receptur na podstawowe dolegliwości typu niestrawność, przeziębienie, a także wzmocnienie odporności.

 

Koszt warsztatu – 100,00zł