Ajurweda pochodzi z Indii, ale nie oznacza to, że kuchnia ajurwedyjska jest kuchnią indyjską.
Ajurweda uczy, jak żyć i odżywiać się zdrowo, niezależnie od miejsca zamieszkania i warunków klimatycznych, w których dana osoba mieszka. Nieważne czy mieszkasz w Polsce, czy w jakimkolwiek innym kraju. Ajurwedyjska kuchnia jest wszechstronna i ponadczasowa.
Możesz ją stosować wszędzie i zawsze odczujesz jej dobroczynne skutki.
Na warsztacie:
- dowiesz się o podstawach ajurwedy,
- wykonasz test na tzw. dosze, czyli odpowiesz sobie na fundamentalne pytanie: Kim jestem?,
- poznasz smaki ajurwedyjskie,
- przekonasz się jakie jedzenie Ci służy, a jakie nie, i dlaczego,
- poznasz zasady kuchni ajurwedyjskiej,
- otrzymasz łatwe i proste przepisy na pyszne posiłki,
- oraz parę receptur na podstawowe dolegliwości typu niestrawność, przeziębienie, a także wzmocnienie odporności.
Koszt warsztatu – 100,00zł